Kevin is mindfulnes practicioner, ondernemer, vader, echtgenoot en coach.

Al meer dan 10 jaar helpt hij mensen om het beste in zichzelf naar boven te laten komen. In zijn gespreks- en werkruimte hangen diploma’s Praktische Psychologie, Positieve Psychologie, Mindfulness, Burn-out coach en Lifecoach. Hij is ook gecertificieerd als Tog Chöd teacher. In 2019 volgde hij het “Master in Results” traject bij het Carl Van De Velde trainingsinstituut.

Hij is auteur van verschillende trainingen en in 2019 schreef hij een boek over mindfulness.

Naast zijn klassieke coaching opleidingen kan Kevin ook terug vallen op zijn kennis van de Boeddhistische Psychologie. In 2019 studeerde hij af aan het Nangten Menlang Buddhist Medical Center als “Coach in Buddhist Psychology”.

Hij blijft zich verder ontplooien en volgt/volgde daarom verschillende trainingen en opleidingen, waaronder “The Mindfulness Summit” en “The power of Awareness”. Hij heeft trainingen/workshops/opleidingen gevolgd bij verschillende binnen- en buitenlandse trainers en mentors (Carl Van De Velde, Tulku Lobsang, Jono Fisher, Tara Branch, Jack Kornfield, Pema Chödrön, e.a.).

Kevin is ook de mede oprichter van “The Social Lab”, een trainingsinstituut voor sociale vaardigheden. In 2020 nam Kevin ook het beheer van Fundamental Happiness over van Dr. François Geelen. Fundamental happiness is een non-profit organisatie die zoveel mogelijk mensen wil laten kennis maken met fundamenteel gelukkig zijn.

Kevin is naast coach ook zaakvoerder van 2 KMO’s. Hij is een fervent loper (marathon) en heeft een 4e Kyu in Ju-Jitsu.

InstagramYouTube