Kom en ontdek onze eigentijdse Studio. We geven er Yoga, Coaching, Lichaamswerk en diverse workshops.  

We zijn momenteel onze gezellige zolderzaal aan het renoveren om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.

Het wordt er gezellig vertoeven zowel binnen als buiten. Genietend van een kopje thee gemaakt in de keukenhoek wandel je zomaar naar buiten om van het uitgestrekte verzicht te genieten. Er komt tevens een nieuwe aparte coachruimte en behandelruimte voor het lichaamswerk.

De Studio kan ook gehuurd worden voor jouw evenement, les, workshop, voorstelling of als opleidings- en vergaderruimte vanaf januari 2024.

Contacteer ons voor meer info op 0498 91 72 79

Er is ruim voldoende parkeerplaats in de dichte nabijheid en de goede bereikbaarheid langs de N36 spreekt voor zich.

Body

De yogische levensstijl draai niet enkel om het beoefenen van fysiek yoga waarbij de focus op lichamelijke bewegingen ligt. Hoewel het uitvoeren van de asanas in een yogaflow een pak voordelen heeft is het eveneens belangrijk je innerlijke lichaam te verzorgen. Zoals we onze tanden flossen, dienen we ook regelmatig ons brein te reinigen.

Mind

Door meditatie en coaching leer je alles op een rijtje plaatsen en versterk je jouw mentale veerkracht. Volwassenen, jongeren en kinderen begeleiden we tijdens dit zo belangrijke proces.

Soul

Wil je jouw energetische lichaam eens in de watten leggen, dan kan je langskomen voor een oosterse drukpuntmassage of shiatsu. Wie liever de etherische olieën over het lichaam voelt glijden kan bij ons genieten van een ontspanningsmassage.

Blije bijtjes

Onze professionals

Iedere docent kreeg bij ons de beste opleidingen.

Ontdek de mensen die jou leven kunnen veranderen.

Studio-eigenaar, Coaching, Alignment Yoga Flow & Yoga Nidra

Yin Yoga, Alignment yoga flow & kinesiste

Beyond Body & Mind

waar gewoon ‘zijn’ oké is