Lessenrooster

Kies jouw type yoga en zie wanneer de les gegeven wordt.

Kies een datum en het tijdsslot en reserveer jouw yogasessie.

Tot in de studio 😉

[jet_engine component=”forms” _form_id=”1389″]

Welke yogastijlen kan je bij ons volgen?

Active Aligment Yoga Flow

Deze actieve yogastijl brengt je volgens de principes van alignment in de meest ideale houding voor jouw lichaam.  Gebaseerd op Anusarayoga is dit een populaire stijl van hatha-yoga volgens de Tantrische filosofie. Het is een dynamische yogabeoefening waar korte statische bewegingen elkaar opvolgen in een vloeiende flow rond een specifiek thema.

Lees meer

Yoga Nidra

Yoga Nidra betekent letterlijk Slaapyoga. Nidra betekent slaap, Yoga staat voor verbinding, vooral tussen lichaam en geest, bewegingen en ademhaling, verbinding met het huidige moment. Dit gaan we doen door een reeks van lichaams – en ademhalingsoefeningen en bewustwordingstechnieken toe te passen, om ons lichaam en geest in absolute staat van ontspanning of meditatie te brengen.

Lees meer

Yin Yoga

Yin Yoga is een kalme passieve yogastijl waarbij de focus ligt op onder andere het ontspannen van de spieren. Hierdoor wordt er dieper gewerkt op de meridianen, het bindweefsel en de spieren. De Yin Yoga poses bestaan voornamelijk uit statische asana’s. Typerend voor deze yogastijl is dat de asana’s lang worden aangehouden, ongeveer 3 tot 5 minuten, merendeel liggend of zittend.  Voor deze yogastijl is het belangrijk om gebruik te maken van de juist hulpmiddelen.

Lees meer

Breath & Slowflow yoga/meditatie

Meditatie is een vorm van cognitieve oefening. Het staat voor een gefocuste techniek waarbij je je concentreert op een één-puntig voorwerp, op een bepaalde gedachte of op je ademhaling, waarbij je je vermogen vergroot niet mee te gaan in de alledaagse onrust van de geest, onze ‘monkey mind’. In deze les worden verschillende technieken aangeleerd om gemakkelijker in een meditatieve staat te komen. Je leert je gedachten observeren, te aanvaarden en te laten zijn voor wat ze zijn. Belangrijk hierbij is ’the breath’ of je adem.  ‘Pranayama’  of ademhalingsoefeningen zijn de verschillende technieken van ademhaling die we gebruiken om ons voor te bereiden om in diepe meditatie of in flow te komen. Tijdens deze lessen kom je echt tot rust, en ga je naar de diepste staat van yoga of eenheid met je bewustzijn. Je vertraagt, ademt, flowt en mediteert. Een perfecte combinatie van actief en passief, yin en yang, waarbij we body, mind en beyond terug in balans brengen.

Lees meer