BOEK HIER JOUW YOGALES

Kies eerst jouw type yoga (select service) en zie wanneer de les gegeven wordt.

Kies een datum én het tijdsslot, vermeld jouw email-adres en boek jouw yogasessie.

Select service*
User e-mail*

Welke Yogastijlen kan je bij ons volgen?

Meditatie en Pranayama

Meditatie is een vorm van cognitieve oefening. Een techniek waarbij je door Pranayama of een specifieke ademhaling, de aandacht leert focussen.

Read more

Yin Yoga

Yin Yoga is een kalme passieve yogastijl waarbij de focus ligt op onder andere het ontspannen van de spieren. Hierdoor wordt er dieper gewerkt op de meridianen, het bindweefsel en de spieren. De Yin Yoga poses bestaan voornamelijk uit statische asana’s. Typerend voor deze yogastijl is dat de asana’s lang worden aangehouden, ongeveer 3 tot 5 minuten, merendeel liggend of zittend.  Voor deze yogastijl is het belangrijk om gebruik te maken van de juist hulpmiddelen.

Read more

Active Aligment Yoga Flow

Deze actieve yogastijl brengt je volgens de principes van alignment in de meest ideale houding voor jouw lichaam.  Gebaseerd op Anusarayoga is dit een populaire stijl van hatha-yoga volgens de Tantrische filosofie. Het is een dynamische yogabeoefening waar korte statische bewegingen elkaar opvolgen in een vloeiende flow rond een specifiek thema.

Read more

Yoga Nidra

Yoga Nidra betekent letterlijk Slaapyoga. Nidra betekent slaap, Yoga staat voor verbinding, vooral tussen lichaam en geest, bewegingen en ademhaling, verbinding met het huidige moment. Dit gaan we doen door een reeks van lichaams – en ademhalingsoefeningen en bewustwordingstechnieken toe te passen, om ons lichaam en geest in absolute staat van ontspanning of meditatie te brengen.

Read more