Oprichtster van Studio bee en gepassioneerd yogi, coach en lichaamstherapeut.

Als ervaringsdeskundige in te lang over mijn grenzen gaan en mijn beschikbare energiereserves te hebben opgebruikt, begrijp ik maar al te goed hoe belangrijk een goede begeleiding en zelfzorg is. Vanuit deze insteek heb ik besloten om mijn 200u opleiding tot yogadocent te starten half 2021 bij certified anusara yogadocente_pilatesdocente_filosofisch leraar Christel Meulebroeck en kinesist_yogadocent_shiatsutherapeut Benny Vandemeulebroek.

Voordien was ik zelf beoefenaar van de fysieke ‘power’yoga, maar bleef wat op mijn honger zitten. Mijn lichaam had nood aan zachtere yoga en ik wilde meer weten van de yogische levensstijl en filosofie en waarom yoga nu altijd wordt aanbevolen bij mensen met stress- en burnoutklachten. Deze beslissing bracht me mijn eigen heeling en mooie inzichten. Onder het motto ‘altijd blijven groeien en leren’ verdiep ik me ondertussen tijdens een nieuwe ‘yoga alliance cerified’ 200 u teachertraining.

Met een passie voor Yoga Nidra en een diep gelover van de I AM Yoga Nidra method, volmaakte ik ook de 80u specialisatie Yoga Nidra bij de internationaal geprezen auteur en yogi Kamini Desai PHD, dochter van indisch guru Amrit Desai.

Ik volg een nog te vervolmaken shiatsu C1 – meridiaanstudie bij Dominique Respens van de kaizendo shiatsu academi en ben reeds sinds 2004 relaxatie-massagetherapeut.

Met de wetenschappelijk onderbouwde opleidingen bij Better Minds coaching onder leiding van Dokter in de psychologie Elke Geraerts, startte ik eind 2021. Ik vervolmaakte de specialisatie loopbaancoaching en kinderen en jongeren veerkrachtcoaching.

Dat maken me een, door ‘vind ik zelf 😉 de besten opgeleidde, all-round professional die jou heel graag begeleid op jouw pad naar meer zingeving, voldoening en tevredenheid. Mijn teachers zijn mijn mentoren. Ik hoop die van jou te worden! Hoe meer ik mensen met mijn persoonlijke missie bewust kan maken en laten wakker worden, hoe mooier de wereld beetje bij beetje kan worden.

– Every day is a new chance to make your life different – Debee

InstagramYouTube