Life Coaching – Stress en Burn-out – Loopbaanbegeleiding

Coaching is een effectieve manier om mensen, teams en organisaties, die een uitdaging hebben, vooruit te helpen.

Het is een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.  Er wordt gewerkt met technieken uit het oplossingsgericht denken en de positieve psychologie waarbij de groeimindset wordt gestimuleerd.

Read more

Drukpuntmassage – Shiatsu C1

Shiatsu is een vorm van (Oosterse) Japanse drukpuntmassage. Via het masseren van diverse energiekanalen en drukpunten wordt het lichaam opnieuw in balans gebracht. Het stimuleert tevens de zelfhelende krachten van het lichaam. Shiatsu werkt preventief en curatief en biedt ondersteuning bij diverse problemen ten gevolg van Stress.  Met shiatus wordt de algehele gezondheid bevorderd. Het…

Read more

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een vorm van Zweedse massage waar voornamelijk gebruik wordt gemaakt van kneed- en strijktechnieken: de masseur maakt langzame losse bewegingen met weinig druk, met als doel je in een toestand van diepe ontspanning te brengen.

Read more